E ARDHMJA E BANIMIT

GENERAL IMMO GROUP


Lokalet në Shitje


KOMPLEKSI I BANIMIT

Kualiteti i ndërtimit, investim afatgjatë.

KOMPLEKSI AFARIST

Mundësi të jashtëzakonshme për zhvillim të biznesit.

ENTERIERI

Jeta e përditshme e projektuar në çdo hapësirë.


General Immo Group vjen me projekte dhe ide e cilësi Zvicrrane.
Projekte të cilave i është kushtuar një mund dhe përkushtim i madh për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja. Kompleksi ynë është një vend shumë i përshtatshëm dhe i veçantë i cili ka ambient të pastër, përreth me gjelbërim i cili do të iu dhurojë qetësi për ju dhe familjen. Njëkohësisht fëmijëve tuaj iu ofrojmë këndin e lojrave për argëtim. Veçanti tjetër është në aspektin e izolimit termik dhe akustik përmes dritareve të kualitetit më të lartë dhe fasadës ventiluese.
Fasade e tullave “Belge”. Përveç këtyre, në këtë hapësirë obejkti ndahet ne 3 lamela A B dhe C me gjithesej 12000.0 m2. 5 Ashensor dhe për cdo njësi të banimit ka parking me një depo në garazhdë. Tek ne ju do të keni gjithçka që ju nevojitet sepse objekti afaristo-banesor “General Immo Group“ ka menduar edhe për plotësimin e nevojave të tjera tuajat, brenda këtij kompleksi ka furrë buke, restaurant, market etj. Siguria është aspekt me rol kryesor andaj ky kompleks do të monitorohet 24/7 nga kamerat e sigurisë. Profilet e ndryshme profesionale të ekipit tonë, na mundësojnë ofrimin e shërbimeve të ndryshme si në dizajn arkietktural (projekte ideore dhe kryesore), konsulencë dhe mbikqyrje, inxhinieri, ndërtim dhe restaurim. Besueshmëria dhe përkushtimi për punë, organizimi profesional, teknologjia bashkëkohore dhe e sofistikuar si dhe cilësia e lartë e ndërtimit të objekteve të ndryshme bëjnë që t’i përmbahemi objektivave, vizionit dhe misionit tonë të përbashkët për punë profesionale, të suksesshme dhe me cilësi të lartë.

Scroll to Top